Girly stuff: Ipsy bag. Ревю на продукти за месец Юли.

by - юли 16, 2016

Реших да започна нова серия публикации в този блог, доста по-настрани от нещата, за които пишех до сега. Надявам се да ви е интересно :)

Като доста момичета и аз си падам по типично girly нещата. Гримове, дрешки и всякаква козметика. За това пристигайки в Америка реших да се възползвам от времето си тук и да си поръчам първата subscription кутия, която да бъде свързана с beauty света. Разбира се, не ми се даваха много пари, но пък исках да получа хубави продукти. За това след дълго търсене се спрях на Ipsy bag. В нея получавате 5 продукта на стойност $55 като заплащате само $10 и е с безплатна доставка. За жалост, не доставят до България.

Своята glam bag получих на 15.07 като беше изпратена на 02.07. Разбираемо за мен доставката се забави, тъй като трябваше да пристигне чак до Аляска, но пък за сметка на това останах очарована от това, което получих.


Първото нещо, което видях след като отворих бонбонено розовият пакет, беше самата Ipsi bag. Изключително красива, лъхаща на лято. С размерите на козметична чантичка, която да пасне перфектно на дамската ви чанта.


Първият продукт, който изкарах от чантичката беше молив за устни на OFRA Cosmetics в зависимост от това, което са ви изпратили можете да го получите в два цвята Maya или Silk. Моят е Silk. Нежен nude цвят, който идеално подхожда на по-светлата ми кожа и със сигурност се вписва идеално в стила ми - неутрално и ежедневно. Нанася се много нежно, цветът е плътен и не е нужно да се повтаря за да бъде видим, пък да ви кажа честно доста трудно го отмих от ръката си, което значи че е дълготраен :)


Моливът е пълно размерен и оригиналната му цена е $13, в случай че решите да закупите друг молив от същата марка, Ipsy ви предоставя код за намаление :)



 Следващият продукт, който измъкнах от малката glam чантичка беше single eyeshadow на theBalm Cosmetics. Сигурна съм, че почти всяко момиче е чувало за тази марка козметика и навярно добре знаете, че цените им не са от най-ниските. За сметка на това предлагат качествени и дълготрайни продукти. Ето защо останах очарована от факта, че техен продукт присъстваше в чантичката.


Цветът е матов, а изборът е между две Matt Kumar или Matt Moskowitz. Цветът който аз получих е Matt Kumar. И двата цвята са част от палитрата  Meet Matt(e) Trimony заедно с още 7 цвята, а цената й е $42.

Продукт номер три е четка за нанасяне на сенки на VASANTI COSMETICS. Изборът отново е между две, като моята е eyeshadow #2. Стабилна дълга дръжка, лека, с изключително мек косъм, идеална за нанасяне на сенки, хайлайтър или блендване. Определено е перфектната придобивка към колекцията ми от четки, която се разраства все повече.




 Оригиналната цена на четката е $21, като за този продукт Ipsy отново предоставя код за отстъпка.










 Предвиждаме се към края и продукт номер четири. Останах изненадана да видя нещо за коса в чантичката си, тъй като правейки теста на Ipsy за своите предпочитания, повече клонях към продуктите за лице. Въпреки това съм доволна от серума за коса на Eva NYC.


Продуктът, разбираемо, е непълноразмерен.  От това, което пише очевидно добавя блясък на косата, предпазва при топлинна обработка и подпомага да не се наелектизирва. Не бих могла да си изкажа мнението преди да съм изпробвала продукта, но изглежда обещаващо.
Цената на продукта е $18.

И последната придобивка от glam чантичката беше непълноразмерна спирала за обем на MAKE UP FOR EVER




Обожавам да тествам нови спирали! Обичам да търся докато не намеря някоя, в която да се влюбя, а след като я изхабя обикновено намирам нова. Последната ми любов е Lash Princess на Essence. Страхотен продукт, на ниска цена.

Разбира се, още щом изкарах сипралата от опаковката побързах да я тествам и направих снимки преди и след.


Резултатът на снимка две е след 2 слоя от спиралата. Навярно можеше да имат и далеч по-голям обем, но пък разликата е видима. Миглите не се спластяват, цвета е достатъчно наситен, а цената на пълноразмерния продукт е $25.


Като цяло съм доволна от продуктите, които получих. Четката за сенки и сенките, определено ще ми влзат в употреба, а моливът за устни влиза в моите топ продукти за устни. Не мога да кажа същото за спиралата, която за цената си би трябвало да има по-голям wow ефект, но пък не мога и да се оплача. Серумът за коса ще изпробвам с удоволствие за да видя ефектът му.

Напишете ми в коментарите по-долу дали се интересувате от подобни постове свързани с грим и козметика, или предпочитате да се придържам към света на книгите?
Вие поръчвали ли сте си подобни кутии/чантички било то beauty или някакъв друг тип?

Благодаря, че прочетохте поста ми :)




~ Нина.

You May Also Like

2 коментара

  1. Много ми хареса поста ти и ще се радвам и занапред да има още постове с грим или козметика.:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че ти харесва! Ще има със сигурност, след книгите козметиката е другата ми голяма страст.
      Благодаря ти за коментара :)

      Изтриване